Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Battery HP 2230 / CQ20

Battery HP 2230 / CQ20

Компатибилна батерија за:

HP 2230 2230B 2230S
HP CQ20

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery Compaq Presario V2000

Battery Compaq Presario V2000

Компатибилна батерија за:

HP Compaq Presario V2000
HP Compaq Pavilion DV1000
HP Compaq Pavilion DV4000
HP Compaq Pavilion DV5000

2790.00 ден./€ 45.37
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery HP  Mini 210 / 110

Battery HP Mini 210 / 110

Компатибилна батерија за:

HP Mini CQ10
HP Mini 100/110
HP Mini 210

2790.00 ден./€ 45.37
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery HP Pavilion DV9000

Battery HP Pavilion DV9000

Компатибилна батерија:

HP Pavilion DV9000 series

сите модели од оваа серија
HP Pavilion DV9xxx

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery HP Pavilion DV7/HDX18

Battery HP Pavilion DV7/HDX18

Компатибилна батерија за:

HP Pavilion DV7
HP Pavilion HDX18

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery HP Pavilion DV 2000/6000

Battery HP Pavilion DV 2000/6000

Компатибилна батерија за:

HP Pavilion 2000
HP Pavilion 6000
HP G6000
HP G7000

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery HP Probook 4530s

Battery HP Probook 4530s

Оригинална батерија за:
HP ProBook 4330s Notebook PC
HP ProBook 4530s Notebook PC
HP ProBook 4535s Notebook PC
HP ProBook 4540s Notebook PC

3790.00 ден./€ 61.63
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery HP 510/530

Battery HP 510/530

Компатибилна батерија за:

HP 510
HP 530

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Pavilion DM3 battery

HP Pavilion DM3 battery

Компaтибилна батерија за:

HP Pavilion DM3

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.