Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Нов
OSCOO DDR4 2400 1.2V 8GB SODIMM

OSCOO DDR4 2400 1.2V 8GB SODIMM

RAM меморија за лаптоп:

- 8GB
- DDR4
- 2400MHz

2890.00 ден./€ 46.99
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
OSCOO DDR4 2400 1.2V 16GB SODIMM

OSCOO DDR4 2400 1.2V 16GB SODIMM

RAM меморија за лаптоп:

- 16GB
- DDR4
- 2400MHz

5890.00 ден./€ 95.77
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
KingSpec DDR4 2400 1.2V 16GB SODIMM

KingSpec DDR4 2400 1.2V 16GB SODIMM

RAM меморија за лаптоп:

- 16GB
- DDR4
- 2400MHz

6890.00 ден./€ 112.03
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.