Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
LiteON - eBAU108 DVD-RW

LiteON - eBAU108 DVD-RW

Супер тенок, ултра лесен и најпрактичен DVD снимач некогаш направен.

Поврзете го директно на вашиот лаптоп или ТВ уред само преку USB Кабел

1490.00 ден./€ 24.23
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.