Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

Microsoft Windows 11 Professional 64-bit

Microsoft Windows 11 Professional 64-bit

Microsoft Windows 11 Professional 64 bit

9490.00 ден./€ 154.69
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Microsoft Windows 11 Home 64-bit

Microsoft Windows 11 Home 64-bit

Microsoft Windows 11 Home 64 bit

7190.00 ден./€ 117.2
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Office Home & Business 2021

Office Home & Business 2021

Office Home and Business 2021
- Outlook
- Word
- Excel
- PowerPoint

16890.00 ден./€ 275.31
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Microsoft Windows 10 Professional 64-bit

Microsoft Windows 10 Professional 64-bit

Microsoft Windows 10 Pro 64-bit

7890.00 ден./€ 128.61
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Microsoft Windows 10 Home 64-bit

Microsoft Windows 10 Home 64-bit

Microsoft Windows 10 Home 64 bit

6190.00 ден./€ 100.9
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.