Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security 2016
Internet security софтвер — кој овозможува заштита на Вашиот ком..

- Времетраење: 1 година
- Број на уреди: 3 компјутер

2300.00 ден./€ 37.4
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security 2016
Internet security софтвер — кој овозможува заштита на Вашиот ком..

- Времетраење: 1 година
- Број на уреди: 2 компјутер

1500.00 ден./€ 24.39
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security 2016
Internet security софтвер — кој овозможува заштита на Вашиот ком..

- Времетраење: 1 година
- Број на уреди: 1 компјутер

1200.00 ден./€ 19.51
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Kaspersky Anti-Virus

Kaspersky Anti-Virus

- Антивирусен софтвер –кој овозможува безбедност на Вашиот компјутер и Вашите лични податоци...

- Времетраење: 1 година
- Број на уреди: 3 компјутери

1300.00 ден./€ 21.14
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Kaspersky Anti-Virus

Kaspersky Anti-Virus

- Антивирусен софтвер –кој овозможува безбедност на Вашиот компјутер и Вашите лични податоци..

- Времетраење: 1 година
- Број на уреди: 1 компјутер

750.00 ден./€ 12.2
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP H3100 White Wired Headphone

HP H3100 White Wired Headphone

HP стерео слушалки

1199.00 ден./€ 19.5
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Windows 7 Professional 64-bit

Windows 7 Professional 64-bit

Оперативниот систем Windows 7 Professional ги вклучува сите Home Premium карактеристики и карактеристики кои ги побаравте и кои ви се потребни во секојдневниот бизнис...

9290.00 ден./€ 151.06
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Microsoft Office Home and Business 32/64-bit English

Microsoft Office Home and Business 32/64-bit English

Microsoft Office Home and Business
- Outlook
- Word
- Excel
- PowerPoint
- OneNote, Access (PC), Publisher (PC)

12990.00 ден./€ 211.22
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Microsoft Windows 10 Professional 64-bit

Microsoft Windows 10 Professional 64-bit

Microsoft Windows 10 Pro 64-bit

9290.00 ден./€ 151.06
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.