Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Kaspersky Anti-Virus

Kaspersky Anti-Virus

- Антивирусен софтвер –кој овозможува безбедност на Вашиот компјутер и Вашите лични податоци..

- Времетраење: 1 година
- Број на уреди: 1 компјутер

750.00 ден./€ 12.2
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
TL-WR740N - Безжичен рутер

TL-WR740N - Безжичен рутер

- Безжичен рутер со 4 порти
- Брзина 150 Mbps Wireless-G
- Вграден Access Point.
- Поддржува G, B и N стандард.

999.00 ден./€ 16.24
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security 2016
Internet security софтвер — кој овозможува заштита на Вашиот ком..

- Времетраење: 1 година
- Број на уреди: 1 компјутер

1200.00 ден./€ 19.51
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Kaspersky Anti-Virus

Kaspersky Anti-Virus

- Антивирусен софтвер –кој овозможува безбедност на Вашиот компјутер и Вашите лични податоци...

- Времетраење: 1 година
- Број на уреди: 3 компјутери

1300.00 ден./€ 21.14
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security 2016
Internet security софтвер — кој овозможува заштита на Вашиот ком..

- Времетраење: 1 година
- Број на уреди: 2 компјутер

1500.00 ден./€ 24.39
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
LevelOne WBR-6005

LevelOne WBR-6005

- Безжичен рутер со 4 порти
- Брзина 150 Mbps Wireless-G.
- Поддржува G, B и N стандард
- 10/100mbs WAN

1890.00 ден./€ 30.73
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security 2016
Internet security софтвер — кој овозможува заштита на Вашиот ком..

- Времетраење: 1 година
- Број на уреди: 3 компјутер

2300.00 ден./€ 37.4
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Digital Picture Frame

HP Digital Picture Frame

Дигитална рамка за фотографии

Големина: 7"
Резолуција: 800х600
Формат: 4:3
USB, SD/SDHC, MMC, MS...

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Microsoft Windows 10 Home 64-bit

Microsoft Windows 10 Home 64-bit

Windows 10 Home 64 bit

6590.00 ден./€ 107.15
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.