Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Microsoft Office Home and Business 32/64-bit English

Microsoft Office Home and Business 32/64-bit English

Microsoft Office Home and Business
- Outlook
- Word
- Excel
- PowerPoint
- OneNote, Access (PC), Publisher (PC)

12990.00 ден./€ 211.22
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Microsoft Windows 10 Professional 64-bit

Microsoft Windows 10 Professional 64-bit

Microsoft Windows 10 Pro 64-bit

9290.00 ден./€ 151.06
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Windows 7 Professional 64-bit

Windows 7 Professional 64-bit

Оперативниот систем Windows 7 Professional ги вклучува сите Home Premium карактеристики и карактеристики кои ги побаравте и кои ви се потребни во секојдневниот бизнис...

9290.00 ден./€ 151.06
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Slate 7 - 2800

HP Slate 7 - 2800

Новиот HP Slate 7 дизајниран да работи за вас. Ќе Ви овозможи поврзување, соработка, комуникација...
Без бариери и компликации....

7990.00 ден./€ 129.92
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Microsoft Windows 10 Home 64-bit

Microsoft Windows 10 Home 64-bit

Windows 10 Home 64 bit

6590.00 ден./€ 107.15
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Spectre USB-C™ Travel Dock

HP Spectre USB-C™ Travel Dock

USB-C Travel Dock

- VGA, HDMI, USB 2.0, USB 3.0

6190.00 ден./€ 100.65
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Digital Picture Frame

HP Digital Picture Frame

Дигитална рамка за фотографии

Големина: 7"
Резолуција: 800х600
Формат: 4:3
USB, SD/SDHC, MMC, MS...

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security 2016
Internet security софтвер — кој овозможува заштита на Вашиот ком..

- Времетраење: 1 година
- Број на уреди: 3 компјутер

2300.00 ден./€ 37.4
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security 2016
Internet security софтвер — кој овозможува заштита на Вашиот ком..

- Времетраење: 1 година
- Број на уреди: 2 компјутер

1500.00 ден./€ 24.39
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.