Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
LevelOne WBR-6005

LevelOne WBR-6005

- Безжичен рутер со 4 порти
- Брзина 150 Mbps Wireless-G.
- Поддржува G, B и N стандард
- 10/100mbs WAN

1890.00 ден./€ 30.73
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
TL-WR740N - Безжичен рутер

TL-WR740N - Безжичен рутер

- Безжичен рутер со 4 порти
- Брзина 150 Mbps Wireless-G
- Вграден Access Point.
- Поддржува G, B и N стандард.

999.00 ден./€ 16.24
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.