Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Windows 7 Professional 64-bit

Windows 7 Professional 64-bit

Оперативниот систем Windows 7 Professional ги вклучува сите Home Premium карактеристики и карактеристики кои ги побаравте и кои ви се потребни во секојдневниот бизнис...

9290.00 ден./€ 151.06
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Microsoft Office Home and Business 32/64-bit English

Microsoft Office Home and Business 32/64-bit English

Microsoft Office Home and Business
- Outlook
- Word
- Excel
- PowerPoint
- OneNote, Access (PC), Publisher (PC)

12990.00 ден./€ 211.22
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Microsoft Windows 10 Professional 64-bit

Microsoft Windows 10 Professional 64-bit

Microsoft Windows 10 Pro 64-bit

9290.00 ден./€ 151.06
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Microsoft Windows 10 Home 64-bit

Microsoft Windows 10 Home 64-bit

Windows 10 Home 64 bit

6590.00 ден./€ 107.15
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.