Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
HP 17A Compatible Laser Toner Cartridge

HP 17A Compatible Laser Toner Cartridge

Компатибилен тонер 17А

- Боја: Црна
- Капацитет: ~1.600

1799.00 ден./€ 29.25
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProDesk 400 G4 Small Form Factor PC (1EY31EA)

HP ProDesk 400 G4 Small Form Factor PC (1EY31EA)

- Intel® Core™ i5-7500
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 500GB
- Intel HD Graphics 630
- Windows 10 Professional 64-bit

34990.00 ден./€ 568.94
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
OMEN X by HP - 17-ap003nn

OMEN X by HP - 17-ap003nn

- Intel® Core™ i7-7820HK Quad
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 256GB SSD + 1TB SATA
- NVIDIA® GeForce® GTX1070 G-Sync
- Windows 10 Home 64-bit

121990.00 ден./€ 1983.58
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
OMEN X by HP - 17-ap001nn

OMEN X by HP - 17-ap001nn

- Intel® Core™ i7-7820HK Quad
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 256GB SSD + 1TB SATA
- NVIDIA® GeForce® GTX1080 G-Sync
- Windows 10 Home 64-bit

137490.00 ден./€ 2235.61
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Spectre x360 - 13-ae005nn

HP Spectre x360 - 13-ae005nn

- Intel® Core™ i7-8550U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

75990.00 ден./€ 1235.61
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Spectre x360 - 13-ae004nn

HP Spectre x360 - 13-ae004nn

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

62990.00 ден./€ 1024.23
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Spectre x360 - 13-ae003nn

HP Spectre x360 - 13-ae003nn

- Intel® Core™ i7-8550U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

66990.00 ден./€ 1089.27
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Spectre x360 - 13-ae002nn

HP Spectre x360 - 13-ae002nn

- Intel® Core™ i7-8550U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

82990.00 ден./€ 1349.43
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ENVY x360 - 15-bp108nn

HP ENVY x360 - 15-bp108nn

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 256GB M.2 SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

48990.00 ден./€ 796.59
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3 4

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.