Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

Нов
HP LaserJet M111w Printer

HP LaserJet M111w Printer

Ласерски принтер

Брзина на печатење: 20 стр/мин
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: 600 х 600 dpi
Wi-Fi конекција

6590.00 ден./€ 107.42
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP LaserJet M111a Printer

HP LaserJet M111a Printer

Ласерски принтер

Брзина на печатење: 20 стр/мин
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: 600 х 600 dpi

5590.00 ден./€ 91.12
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet Pro M203dn Printer

HP LaserJet Pro M203dn Printer

Ласерски принтер

Брзина на печатење: 28 стр/мин
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: 1200 х 1200 dpi
Мрежна карта, USB, Дуплекс

9990.00 ден./€ 162.84
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet Pro M203dw Printer

HP LaserJet Pro M203dw Printer

Ласерски принтер

Брзина на печатење: 28 стр/мин
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: 1200 х 1200 dpi
Безжично поврзување, USB, Дуплекс

10490.00 ден./€ 170.99
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Neverstop Laser 1000w

HP Neverstop Laser 1000w

Ласерски принтер

Стартен тонер: 5000 страни
Брзина на печатење: 20 стр/мин
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: 600 х 600 dpi

10990.00 ден./€ 179.14
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet Pro M404dn

HP LaserJet Pro M404dn

Ласерски принтер

- Брзина на печатење: 38 стр/мин
- Технологија: Ласерски (ц/б)
- Резолуција: 1200 х 1200 dpi
- Дуплекс, Мрежна карта

13490.00 ден./€ 219.89
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP LaserJet Managed E50145dn

HP LaserJet Managed E50145dn

Ласерски принтер

Брзина на печатење: 43 стр/мин
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: 1200 х 1200 dpi
USB, мрежна карта, Duplex

29990.00 ден./€ 488.83
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Neverstop Laser 1000a

HP Neverstop Laser 1000a

Ласерски принтер

Стартен тонер: 5000 страни
Брзина на печатење: 20 стр/мин
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: 600 х 600 dpi

10290.00 ден./€ 167.73
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet Pro M404dw

HP LaserJet Pro M404dw

Ласерски принтер

- Брзина на печатење: 38 стр/мин
- Технологија: Ласерски (ц/б)
- Резолуција: 1200 х 1200 dpi
- Дуплекс, Мрежна карта, Wi-Fi

13990.00 ден./€ 228.04
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.