Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

HP DesignJet T630 36-in Printer (5HB11A)

HP DesignJet T630 36-in Printer (5HB11A)

Инкџет принтер

Брзина на печатење: 30 сек/ A1 формат
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 2400 x 1200

88990.00 ден./€ 1450.53
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP DesignJet T230 24-in Printer (5HB07A)

HP DesignJet T230 24-in Printer (5HB07A)

Инкџет принтер

Брзина на печатење: 35 сек/ A1 формат
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 2400 x 1200

42990.00 ден./€ 700.73
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP DesignJet T1700 44-in Printer (W6B55A)

HP DesignJet T1700 44-in Printer (W6B55A)

Инкџет принтер

Брзина на печатење: 26 сек/A1 формат
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 2400 x 1200

214990.00 ден./€ 3504.32
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.