Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

Victus Gaming Laptop 16-r0060nia (931A9EA)

Victus Gaming Laptop 16-r0060nia (931A9EA)

- Intel® Core™ i7-13700H
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 1TB SSD
- NVIDIA® GeForce RTX™ 4060

87990.00 ден./€ 1434.23
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Victus Gaming Laptop 15-fa1072nia (8C9D8EA)

Victus Gaming Laptop 15-fa1072nia (8C9D8EA)

- Intel® Core™ i5-13420H
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB SSD
- NVIDIA® GeForce RTX™ 2050

49990.00 ден./€ 814.83
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Victus Gaming Laptop 16-r0068nia (8D8Q1EA)

Victus Gaming Laptop 16-r0068nia (8D8Q1EA)

- Intel® Core™ i7-13700H
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB SSD
- NVIDIA® GeForce RTX™ 4060

76490.00 ден./€ 1246.78
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Victus Gaming Laptop 16-r0078nia (8D8Q3EA)

Victus Gaming Laptop 16-r0078nia (8D8Q3EA)

- Intel® Core™ i5-13500H
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB SSD
- NVIDIA® GeForce RTX™ 4050

63990.00 ден./€ 1043.03
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.