Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Projector OWLENZ SD300

Projector OWLENZ SD300

- Светлина 3000 Lumens
- Контраст 2000:1
- Резолуција 1280x768 (1920x1080)

12490.00 ден./€ 203.59
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Projector OWLENZ UC46+

Projector OWLENZ UC46+

- Светлина 1200 Lumens
- Контраст 800:1
- Резолуција 800x400 (1920x1080)

5790.00 ден./€ 94.38
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Mini Projector OWLENZ SD20

Mini Projector OWLENZ SD20

- Светлина 600 Lumens
- Контраст 1000:1
- Резолуција 430x320 (1920x1080)

3690.00 ден./€ 60.15
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.