Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

HP ProBook 450 G9 (6S6Y9EA)

HP ProBook 450 G9 (6S6Y9EA)

- Intel® Core™ i5-1235U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB М.2 SSD
- NVIDIA® GeForce® MX570

46990.00 ден./€ 765.93
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 440 G9 (6S7E4EA)

HP ProBook 440 G9 (6S7E4EA)

- Intel® Core™ i7-1255U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB М.2 SSD
- Intel® Iris® Xᵉ Graphics

45990.00 ден./€ 749.63
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 455 G10 (854S1ES)

HP ProBook 455 G10 (854S1ES)

- AMD Ryzen 5 7530U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB М.2 SSD
- AMD Radeon Graphics

35990.00 ден./€ 586.63
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 455 G9 (5N4H0EA)

HP ProBook 455 G9 (5N4H0EA)

- AMD Ryzen 5 5625U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB М.2 SSD
- Windows 11 Professional

50990.00 ден./€ 831.13
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 470 G10 (817B7EA)

HP ProBook 470 G10 (817B7EA)

- Intel® Core™ i7-1355U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB
- Windows 11 Professional

57990.00 ден./€ 945.23
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G9 (6S6Y7EA)

HP ProBook 450 G9 (6S6Y7EA)

- Intel® Core™ i7-1260P
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 1TB М.2 SSD
- Intel® Iris® Xᵉ Graphics

51990.00 ден./€ 847.43
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 455 G10 (8A5A4EA)

HP ProBook 455 G10 (8A5A4EA)

- AMD Ryzen 7 7730U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB М.2 SSD
- AMD Radeon Graphics

39990.00 ден./€ 651.83
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G9 (6A1T9EA)

HP ProBook 450 G9 (6A1T9EA)

- Intel® Core™ i7-1255U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB М.2 SSD
- Windows 11 Professional

58990.00 ден./€ 961.53
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.