Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
HP DesignJet T125 24-in Printer (5ZY57A)

HP DesignJet T125 24-in Printer (5ZY57A)

Инкџет принтер

Брзина на печатење: 45 сек/ A1 формат
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 1200 x 1200

45990.00 ден./€ 749.63
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP DesignJet T830 24-in Multifunction Printer (F9A28A)

HP DesignJet T830 24-in Multifunction Printer (F9A28A)

Инкџет принтер, скенер, копир

Брзина на печатење:
за 26 секунди печати А1 формат
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 2400 x 1200 dpi

149990.00 ден./€ 2444.82
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP DesignJet T730 36-in Printer (F9A29A)

HP DesignJet T730 36-in Printer (F9A29A)

Инкџет принтер

Брзина на печатење:
25 сек/ A1 формат
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 2400 x 1200

164990.00 ден./€ 2689.32
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP DesignJet T525 36-in Printer (5ZY61A)

HP DesignJet T525 36-in Printer (5ZY61A)

Инкџет принтер

Брзина на печатење: 35 сек/ A1 формат
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 2400 x 1200

109990.00 ден./€ 1792.83
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP DesignJet T830 36-in Multifunction Printer (F9A30A)

HP DesignJet T830 36-in Multifunction Printer (F9A30A)

Инкџет принтер, скенер, копир

Брзина на печатење:
за 25 секунди печати А1 формат
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 2400 x 1200 dpi

324990.00 ден./€ 5297.31
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP DesignJet T525 24-in Printer (5ZY59A)

HP DesignJet T525 24-in Printer (5ZY59A)

Инкџет принтер

Брзина на печатење: 35 сек/ A1 формат
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 2400 x 1200

69990.00 ден./€ 1140.83
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP DesignJet T930 914mm Printer (L2Y21B)

HP DesignJet T930 914mm Printer (L2Y21B)

Инкџет принтер

Брзина на печатење:
21 сек/страница A1 формат,
120 A1 отпечатоци за 1 час
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 2400 x 1200

199990.00 ден./€ 3259.82
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.