Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Нов
HP DeskJet 3639 All-in-One Printer

HP DeskJet 3639 All-in-One Printer

Се во едно уред. Принтер, скенер и копир.

- Wireless, HP e-print
- печати без маргина

3390.00 ден./€ 55.12
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP OfficeJet Pro 7720 Wide Format All-in-One Printer

HP OfficeJet Pro 7720 Wide Format All-in-One Printer

A3 инкџет мултифункциски уред
Брзина на печатење: до 34 стр/мин
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: до 4800 dpi
Конекција: Ethernet, Wireless

8990.00 ден./€ 146.18
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP DeskJet GT 5810 All-in-One Printer

HP DeskJet GT 5810 All-in-One Printer

Принтер, скенер, копир
со едноставен систем за дотур на бои

До 5.000 страни со црн кертриџ
До 8.000 страни со колор кертриџи

8990.00 ден./€ 146.18
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP OfficeJet 252 Mobile All-In-One Printer

HP OfficeJet 252 Mobile All-In-One Printer

Инкџет принтер, скенер, копир

Брзина на печатење: до 20 стр/мин
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: до 4800 dpi
Батерија

16890.00 ден./€ 274.63
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP OfficeJet Pro 8710 All-in-One Printer

HP OfficeJet Pro 8710 All-in-One Printer

Најдобриот мултифункциски уред во својата класа 8710. повеќе од 50% заштеда за разлика од ласерските уреди, копир, двостран принтер, двостран скенер, факс, безжична мреж

8880.00 ден./€ 144.39
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP DeskJet Ink Advantage 2135 All-in-One

HP DeskJet Ink Advantage 2135 All-in-One

Принтер, скенер, копир. Печати 2 пати повеќе за истите пари со Advatage серија на НР
Принтер / Копир / Скенер

2590.00 ден./€ 42.11
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP DeskJet Ink Advantage 3835

HP DeskJet Ink Advantage 3835

Принтер, скенер, копир и факс. Печати 2 пати повеќе за истите пари со Advatage серија на НР

- ФАКС
- печати без маргина

4390.00 ден./€ 71.38
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP DeskJet Ink Advantage 4675 All-in-One Printer

HP DeskJet Ink Advantage 4675 All-in-One Printer

Принтер, скенер и копир. Печати 2 пати повеќе за истите пари со Advatage серија на НР
- Wireless, HP e-print
- Екран осетлив на допир

4590.00 ден./€ 74.63
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP DeskJet Ink Advantage 3635 All-in-One Printer

HP DeskJet Ink Advantage 3635 All-in-One Printer

Се во едно уред. Принтер, скенер и копир.

- Wireless, HP e-print
- печати без маргина

3390.00 ден./€ 55.12
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.