Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
HP V243a Monitor 24-inch

HP V243a Monitor 24-inch

- Монитор v243a 24"
- Резолуција 1920 x 1080
- Пиксел: 0.276 mm

8990.00 ден./€ 146.18
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP EliteDisplay E243 23.8-inch Monitor

HP EliteDisplay E243 23.8-inch Monitor

- HP монитор E243 23.8"
- IPS LED
- Full HD (1920x1080)

11990.00 ден./€ 194.96
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP EliteDisplay E233 23-inch Monitor

HP EliteDisplay E233 23-inch Monitor

- HP монитор E233 23"
- IPS LED
- Full HD (1920x1080)

10990.00 ден./€ 178.7
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP EliteDisplay E232 23-inch LED Monitor

HP EliteDisplay E232 23-inch LED Monitor

- HP монитор E232 23"
- IPS LED
- Full HD (1920x1080)

9990.00 ден./€ 162.44
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP Z Display Z24i IPS Monitor 24

HP Z Display Z24i IPS Monitor 24

- Монитор Z24i (61 cm)
- Резолуција 1920 x 1080
- Пиксел: 0.274 mm

17490.00 ден./€ 284.39
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP V213a Monitor 20.7-inch

HP V213a Monitor 20.7-inch

- Монитор v213a 20.7"
- Резолуција 1920 x 1080
- Пиксел: 0.238 mm

6990.00 ден./€ 113.66
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP EliteDisplay E271i LED IPS Monitor 27

HP EliteDisplay E271i LED IPS Monitor 27"

- Е27 (27") IPS LED
- Резолуција 1920 x 1080

14690.00 ден./€ 238.86
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProDisplay P223 Monitor 21.5

HP ProDisplay P223 Monitor 21.5"

- P223 (21.5") LED
- Резолуција 1920 x 1080
- Големина на пиксел: 0,248 мм

7990.00 ден./€ 129.92
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProDisplay P240va Monitor 23.8

HP ProDisplay P240va Monitor 23.8

- Монитор P240va (60.45 cm)
- Резолуција 1920 x 1080
- Пиксел: 0.274 mm

9990.00 ден./€ 162.44
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.